Централната избирателна комисия уведоми служебния премиер Стефан Янев за проблем

...
Централната избирателна комисия уведоми служебния премиер Стефан Янев за проблем
Коментари Харесай

ЦИК уведоми премиера за проблем със съхранението на машините за гласуване

Централната изборна комисия уведоми служебния министър председател Стефан Янев за проблем със съхранението на машините за гласоподаване. От ЦИК упорстват държавното управление незабавно да предприеме дейности, съобщи БНР.

Заместник-председателят на Комисията Емил Войнов рапортува писмо от компанията " Карго Партнер ", притежател на склада, в който се съхраняват устройствата.

" Договорът за депозиране на машините сред " Карго Партнер " и " Сиела Норма " е изминал на 30 септември 2021 година и защото след тази дата няма подписан контракт за предпазване на машините, ни уведомяват, че при липса на търговски контракт, който да уреди взаимоотношенията ни, ще изнесат машините от склада на " Карго Партнер " към 1-ви ноември 2021 година, с цел да могат да употребяват складовото помещение за други цели от ноември нататък ".

От съвещанието на ЦИК стана ясно, че в средата на септември държавното управление е било известено за изтичащия контракт за предпазване на машините и нуждата да се подписа нов, само че реакция досега няма.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР