Централната избирателна комисия (ЦИК) установи нарушение в предаването Референдум на

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) установи нарушение в предаването Референдум на
Коментари Харесай

ЦИК установи нарушение в Референдум, съставя акт на Волен Сидеров

Централната изборна комисия (ЦИК) откри нарушаване в предаването " Референдум " на БНТ1, излъчено на 1 октомври.

Председателят на ЦИК би трябвало да сформира акт за откритото нарушаване на водача на " Атака " и претендент за кмет на Столична община Волен Сидеров.

Това стана ясно от оповестеното в уеб страницата на ЦИК решение по подадения сигнал на Съвет за електронни медии за нарушаване на изискванията и реда за осъществяване на предизборната акция.

Проверката на ЦИК е открил непочтено държание на Сидеров, който е позволил обидни прилагателни към водещия на предаването Добрина Чешмеджиева и други участници.
 Волен Сидеров се усеща цензуриран и заплашва със съд Българска национална телевизия
Волен Сидеров се усеща цензуриран и заплашва със съд Българска национална телевизия

Кой какъв брой пие и яде - разногласието сред партриотите към този момент

Съветът за електронни медии (СЕМ) изрази паника във връзка нарушение на Споразумението за отразяване на предизборната акция за осъществяване на избори за общински съветници и кметове, подписано сред Българската национална телевизия (БНТ) и политическите партии, обединенията от партии и инициативни комитети, утвърдено от Централната изборна комисия (ЦИК).

Съвет за електронни медии правят оценка, че Волен Сидеров си е разрешил да " наруши жестоко разпоредбите " за осъществяване на политическия спор.

От Съвета декларират и че правят оценка реакцията на публицистите в Българска национална телевизия като съответна и в отбрана на публичния интерес.
 Съвет за електронни медии се разтревожи за положителния звук на предизборната акция
Съвет за електронни медии се разтревожи за положителния звук на предизборната акция

Съветът излезе с декларация

Самият Сидеров разгласи, че има желание да съди Българска национална телевизия . Той чака опрощение от водещата Добрина Чешмеджиева, че му е спряла микрофона по време на снощното предаване " Референдум ".

Екатерина Захариева призна, че ГЕРБ понася вреди от дейностите и държанието на съдружните си сътрудници . Ввъншният министър разяснява " политическото шоу ", което сътвори водачът на " Атака " Волен Сидеров в предаването " Референдум " във формата на предизборната акция Българска национална телевизия.

Захариева съобщи, че Волен Сидеров не прави за първи път такива подиуми и това е очевидно " някакъв негов си метод да стяга електората ". Според нея обаче " всички ние би трябвало да разберем, че не това е методът ".
 Захариева призна, че ГЕРБ търпят вреди от държанието на Сидеров
Захариева призна, че ГЕРБ търпят вреди от държанието на Сидеров

Той обаче не се държал по този метод при съдружните срещи

Грозните подиуми са засегнатост както за гостите в студиото, по този начин и за работещите в малкия екран, за цялата журналистическа колегия и за българските фенове.

Това се споделя в позиция на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов във връзка държанието на Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР