Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за избор на

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви обществена поръчка за избор на
Коментари Харесай

ЦИК дава до 50 000 лева за разяснителна кампания за изборите

Централната изборна комисия (ЦИК) разгласи социална поръчка за избор на реализатор за правене аудио-визуални и цифрови материали за осъществяване на разяснителната акция за идния избор. Максималната стойност на публичната поръчка е 50 000.

Откритата процедура цели изработването на пет 30 секундни видеоклипа с детайли на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, в това число авторска музика или придобиване на авторски права по такава.

Изисква се и изработването на най-малко четири аудиовизуални материала, осведомителни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, снимани в студио с дълготрайност до 120 секунди с присъединяване на представителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, наличие и визия в сходство с изборният кодекс с пълномощията, отговорностите и отговорностите на ЦИК.

В тази част на поръчката посочените примерни тематики са: гласоподаване отвън страната, Covid ограничения, гласоподаване на карантинирани и заболели, метод на гласоподаване, изборни описи и информативен материал за младежите.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР