Централната избирателна комисия откри процедура за обществена поръчка за компютърната

...
Централната избирателна комисия откри процедура за обществена поръчка за компютърната
Коментари Харесай

ЦИК обяви процедура за обществена поръчка за обработката на данните от изборите на 2 октомври

Централната изборна комисия откри процедура за социална поръчка за компютърната обработка на данните в РИК и в ЦИК от гласуването и издаването на Бюлетин на ЦИК с механически притежател за резултатите от изборите за народни  представители на 2 октомври 2022 година ”. Това се показва в решение на изборната комисия. 

Стойността на публичната поръчка е в размер на 3 800 000 лв. без включен Данък добавена стойност или 4 560 000 лв. с включен Данък добавена стойност. 

Следва да се предложения „ Информационно обслужване ” АД за осъществяване на договаряния и подписване на контракт, след което да показа в детайли ценово предложение по типовете действия, които ще извършва.

Началният период за осъществяването на дейностите по компютърна обработка в РИК и ЦИК на данните от протоколите на СИК и РИК и от записващите механически устройства с данните от машинното гласоподаване за резултатите от изборите за народни представители на 2 октомври 2022 година, (включително дава от време на време (на всеки астрономически час) на ЦИК междинни данни от гласуването по секции, обитаеми места, изборни региони, секции отвън страната и общо за страната и отвън страната, сканиране и издание на секционните протоколи на СИК и протокола на РИК и лъчение на съвещанията на РИК в действително време на интернет страницата на съответната комисия), е датата на подписване на контракта.

Крайният период за осъществяване на работата по подготовка, оформяне за щемпел на данните от гласуването и резултатите от вота през октомври, отпечатването им в бюлетин на ЦИК с резултатите от изборите, в това число и на механически притежател, и предаването им в ЦИК, е не по-късно от 12 ноември 2022 година
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР