Централната избирателна комисия напомня, че крайният срок за подаване на

...
Централната избирателна комисия напомня, че крайният срок за подаване на
Коментари Харесай

Изтича срокът за регистрация за частичните местни избори

Централната изборна комисия припомня, че крайният период за подаване на заявки за допускане и регистрация в ЦИК на партиите и обединенията в новите избори за кметове на 27 септември 2020 година е до 17 ч. на 12 август 2020 година

Приемането на документите се прави всеки работен ден от 9,00 ч. до 17,00 ч.в постройката на Народното събрание, пл. " Княз Алекснадър 1 " №1, вход от към бул. " Дондуков ".

Съгласно декрет на президента избори ще се проведат за кметове на кметство Къпиновци, община Исперих, на кметство Бозвелийско, община Провадия, на кметство Соколаре, община Бяла Слатина, на кметство Карлуково, община Луковит. За собствен властник ще гласоподават и жителите на кметство Брезен, община Ардино, на кметство Соколино, община Момчилград, на кметство Киченица, община Разград, на кметство Изворище, община Бургас.

На 27 септември пред урните ще застанат гласоподавателите на община Септември, на кметство Брягово, община Първомай, на кметство Аканджиево, община Белово, на кметство Славяново, община Попово. Кметски избори ще има и в кметство Тенево, община " Тунджа " и кметство Карагеоргиево, община Айтос.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР