Централната избирателна комисия даде разрешение за привличане и задържане като

...
Централната избирателна комисия даде разрешение за привличане и задържане като
Коментари Харесай

ЦИК даде разрешение за арест на кмета на Несебър и още петима души

Централната изборна комисия даде позволение за привличане и задържане като обвинени за петима души, измежду които и самостоятелният претендент за кмет на община Несебър Николай Димитров. Той  и сега е кмет на община Несебър.

От решение на ЦИК излиза наяве, че тя дава позволение за привличане и задържане като обвинен по досъдебно произвеждане по разказа на Следствения отдел при Специализирана прокуратура лицето Николай Димитров. То е след постъпило стимулирано искане от основния прокурор.

След стимулирани претенции ЦИК дава позволение за привличане и з адържане като обвинен на Петър Тодоров - претендент за общински консултант в община Несебър, от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.

Другите, за които дава позволение за привличане и задържане като обвинени са: Георги Георгиев, претендент за общински консултант в община Несебър от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, Константин Лефтеров- претендент за общински консултант на община Несебър от листата на партия „ Движение 21 “. ЦИК дава позволение за привличане и задържане като обвинен и на Атанас Япаджиев претендент за кмет на кметство гр. Свети Влас , община Несебър, от листата на партия „ Движение 21 “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР