Централна Кооперативна Банка вече може да предложи на клиентите си

...
Централна Кооперативна Банка вече може да предложи на клиентите си
Коментари Харесай

ЦКБ предлага застраховка за дома от ЗАД Армеец в офисите си из цялата страна

Централна Кооперативна Банка към този момент може да предложи на клиентите си освен професионално банково обслужване и преференциални финансови принадлежности, само че и още нещо – подписване на застраховка за дома от ЗАД „ Армеец “. Водещата застрахователна компания сътвори нова лавица „ Нашият дом “ особено за клиентите на ЦКБ. Всички притежатели на разплащателни и спестовни сметки в банката към този момент могат бързо и елементарно, без оглед и без попълване на въпросник, да сключат застраховка за дома си непосредствено в банковия офис.

Създаването и предлагането на полицата „ Нашият дом “ в офисите на ЦКБ в страната е част от дълготрайната тактиката на банката да обезпечи на клиентите си цялостно банково-застрахователно обслужване. Новата услуга е и следващата стъпка към надграждане на дългогодишното партньорство сред двете компании.

Застраховката се предлага на преференциални цени в разнообразни пакети съгласно застрахователната сума, тъй че всеки да може да избере най-изгодния и потребен за него комплект от услуги. За оптимално облекчение процедурата по сключването не включва прелиминарен списък и оценка на движимото и недвижимото имущество, и е без самоучастие на застрахования по всички опасности, в това число и земетресение.

Всеки клиент със сметка в ЦКБ може да застрахова жилищни и вилни здания, обзавеждането в дома си, както и битови електроуреди, аудиовизуална и електронна техника и персонални движимости, които са част от семейството. Всички усъвършенствания по жилището и новопридобито движимо имущество (обзавеждане, техника, уреди) се смятат за автоматизирано застраховани без доплащане на награда, което е и едно от огромните й прерогативи.

Застраховката „ Нашият дом “ покрива необятен набор от опасности, измежду които пожар, късо съединяване и токов удар, естествени бедствия, повреди от водопроводни, канализационни, отоплителни и климатични съоръжения, кражба при щурм, както и кражба с техническо средство. Полицата покрива и вредите при счупени стъкла и витрини.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР