Централна фигура на събора на Демир баба теке бе евродепутатът

...
Централна фигура на събора на Демир баба теке бе евродепутатът
Коментари Харесай

За първи път Карадайъ го няма на събора на ДПС на Демир баба теке, замества го Илхан Кючук

Централна фигура на събора на Демир баба теке бе евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк. На тази фотография той се снима с дами в носии от района.

За първи път откогато през 2016 година стана ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пропусна събора на Демир баба теке. На това свещено за мюсюлманите място до Исперих Движение за права и свободи уважава и паметта на жертвите на майските събития от Възродителния развой през 1989 година

Вместо Карадайъ централна фигура на честванията тази събота бе евродепутатът Илхан Кючюк. Той бе и индивидът, популяризирал фотоси и обръщение от събора на Демир баба теке, до момента в който формалният профил на Движение за права и свободи във фейсбук до момента не е отразил събитието.

 

Кючюк зае и централното място на масата на водачите на Движение за права и свободи на събора на Демир баба теке.

" Всяка година се събираме тук, на това свещено място - на обичайния възпоменателен протест събор “Демир Баба теке ” край Исперих, с цел да почетем паметта на жертвите на така наречен “Възродителен развой ”. Дължим го на тези, които дадоха живота си за българската народна власт, на тези които съградиха концепцията за държавност, само че и концепцията за България като заслужен член на съюзите, в които членува!

Днес страната ни наподобява надалеч от фантазиите и визиите ни за обективна и мощна държава-членка на Европейски Съюз. Днес България е раздирана от рецесии - политическа и институционална и има потребност от нов небосвод! За да стабилизираме обстановката, нашата татковина има потребност от постоянно държавно управление, което да се ангажира с разрешаването на проблемите на хората!

Вече повече от 30 години Движение за права и свободи е незаобиколим фактор в българската политическа среда и през днешния ден Движение за права и свободи още веднъж изрично декларира, че ще работи за просперитета на страната, със същата сила и експертиза, каквито даже и нашите най-големи критици признават, че притежаваме! ", написа като обръщение във фейсбук Илхан Кючюк.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ евентуално е в София и взе участие в последните договаряния за лъчение на държавно управление с министър-председател Мария Габриел от ГЕРБ, позволиха негови съпартийци. В петък той разгласи, че Движение за права и свободи ще поддържа държавно управление с мандата на партията на Бойко Борисов.

Други обаче припомниха честитката за рождения ден на ръководителя на партията, която бе изпратена от почетния ръководител Ахмед Доган.

" Пожелавам ти да намериш Мярата на персоналното и партийното с националното и европейското Политическо здраве. Знам, че го можеш! ", поздрави Доган Карадайъ за неговия 53-и рожден ден на 8 май тази година. Многозначително тази честитка бе публикувана на формалната интернет страница на Движение за права и свободи и даже бе разчетена от анализатори като методичен жълт картон от страна на Ахмед Доган.

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР