Централата на ГЕРБ в Бургас беше обстрелвана по обяд с

...
Централата на ГЕРБ в Бургас беше обстрелвана по обяд с
Коментари Харесай

Замеряха с яйца приемната на ГЕРБ в Бургас

Централата на ГЕРБ в Бургас беше обстрелвана по обяд с яйца от протестиращи жители под надпис " НЕ митингът 2 ", организирали се в обществените мрежи. Улицата в центъра на града, където се намира офисът на ръководещата партия, беше отцепен от полиция, а придвижването - за малко спряно.

В митинга са включиха 7 души, измежду които бяха познати лица от митингите против държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Исканията на протестиращите са за оставка на държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Пред централата на ГЕРБ беше сложена и тиква с маска.

" Недоволен съм от ръководството и огромните обири, множеството хора едвам оцеляват! Икономика, опазване на здравето - постоянно сме обратно и освен поради пандемията, постоянно сме обратно, а сме по положителни от Швейцария! Това наше деяние е част от националния митинг, който към този момент 100 дни упорства за оставки! ", разясниха протестиращите пред БНР

Протестиращите се оповестиха и срещу заповедта на здравния министър за наложителното носене на маски и на открити места.

Протестът мина умерено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР