Централата на БСП е опасна за хората. Сградата, намираща се

...
Централата на БСП е опасна за хората. Сградата, намираща се
Коментари Харесай

Внимание в Lupa.bg! Централата на БСП опасна за хората!

Централата на Българска социалистическа партия е рискова за хората. Сградата, намираща се на ул.. " Позитано " 20, от два дни е опасана с ленти, сигализиращи за внимание измежду преминаващите.

Гледката наподобява на прерия, а непрекъснато хвърчащите от постройката предмети и парчета, заплашват живота и здравето на хората.



Почти цялата изолираност и рекламни пана са разпокъсани и свободно се реят из пътното платно и тротоарите на " Позитано " и ул. " Княз Борис ".

От два дни в страната бушуват мощни ветрове, които опустошават всичко по пътя си, изключително когато става дума за остарели здания и развалени мазилки.



Това е и повода да има към този момент доста потърпевши хора от падащи предмети. 

Всеизвесен факт е, че в центъра на София множеството здания са доста остарели и неподдържани откъм външен тип, което води до сходни проблеми при такива метеорологични условия.



Централата на Българска социалистическа партия наподобява на всичко друго, само че единствено не и на дом на най-старата партия у нас. Сградата е рухнала, както и имиджът на столетницата, а от години и наподобява на външен вид на фон от филм за Бронкс.





Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР