Центата на парното и топлинната енергия ще поевтинее с 14%

...
Центата на парното и топлинната енергия ще поевтинее с 14%
Коментари Харесай

КЕВР обърна палачинката, обеща по-евтина топла вода от 1 юли


Центата на парното и топлинната сила ще поевтинее с 14% за новия есенно-зимен сезон. Това заяви ръководителят на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) Иван Иванов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За София цената ще падне даже с повече – с към 15 на 100. С толкоз ще е и корекцията в Пловдив и в Плевен. Във Враца и във Велико Търново понижението ще е с 13%, а във Варна, Бургас и Разград – с под 10%.

Не вярвайте на вдичко, което се написа. Хората би трябвало да бъдат спокойни. Единствената цел е да се провокира суматоха, съобщи Иван Иванов, откакто по-рано в Габрово министър председателят Борисов сподели, че ще разиска промяна на управлението на държавния регулатор поради прогнозите за повишаване на топлото, в случай, че контрактуваното понижение с “Газпром ” било в размер на 42%.

Иванов отговори и на въпрос, откакто по-рано през днешния ден в Габрово министър председателят Борисов сподели, че ще разиска промяна на управлението на държавния регулатор поради прогнозите за повишаване на топлото, в случай, че контрактуваното понижение с “Газпром ” било в размер на 42%.

Ние сме с изминал мандат още от 2 април. Според закона до избора до нов ръководител и съвет, ние продължаваме да изпълняваме функционалностите си. Народното събрание е органът, който би трябвало да организира избор на нов състав на КЕВР, съобщи Иван Иванов.

Той бе безапелационен, че във всичките си решение регулаторът е спазвал закона и са били решения в публичен интерес. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР