Центърът за управление на националната отбрана на Руската федерация заяви,

...
Центърът за управление на националната отбрана на Руската федерация заяви,
Коментари Харесай

Русия: Сирийската ПВО осуети израелска атака срещу международното летище на Дамаск

Центърът за ръководство на националната защита на Руската федерация съобщи, че през днешния ден сирийската противовъздушна защита е осуетила офанзива на четири израелски самолета против летище в Югоизточен Дамаск, съобщи Ройтерс, като се базира на РИА Новости.

Няма жертви и вреди по летището. "Силите на сирийската Противовъздушна отбрана отразиха въздушна офанзива на израелските военновъздушни сили по интернационалното летище Дювали в Югоизточен Дамаск ", заяви за публицисти центърът, представен от ТАСС. Той добави, че "зенитно-ракетните комплекси "Панцир " и "Бук " са унищожили седем израелски ракети ". Според центъра е отразена офанзива на израелски изтребители.

Израелската система за противоракетна защита "Железен купол " е прехванала и свалила ракета, изстреляна по северната част на окупираните от еврейската страна Голански възвишения, на границата със Сирия, заяви израелската войска, представена от Ройтерс. В изказването не се прецизира от кое място е била изстреляна ракетата. Северен Голан е близо и до Ливан, отбелязва Ройтерс.

Инцидентът стана малко откакто Сирия разгласи, че е отразила израелски въздушен удар в южната част на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР