Центърът за професионална квалификация на пожарникари и спасители в Монтана

...
Центърът за професионална квалификация на пожарникари и спасители в Монтана
Коментари Харесай

Центърът за спасители в Монтана се представи в Брюксел

Центърът за професионална подготовка на пожарникари и спасители в Монтана при Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” (ГДПБЗН) показа активността си на Форум по гражданска отбрана на Европейския съюз в Брюксел.



На специфичен щанд в белгийската столица бе показана богата палитра от рекламни материали и видео филми за работата на Центъра. На ревюто участваха и картини на възпитаници, спечелили националния  конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата ” 2018 година, проведен от ГДПБЗН-МВР.

Европейският конгрес за гражданска отбрана е най-голямото обществено събитие за европейско съдействие в региона на гражданската отбрана. Организира се на всеки две години от Отдела за интервенции в региона на гражданската отбрана и филантропичната помощ (ECHO) на Европейската комисия.

Целта на събитието е сливане на европейската общественост за гражданска отбрана, обзор на общите достижения в региона на ръководството на риска от бедствия и продан на положителни практики и хрумвания. На форума се организират и семинари по въпроси за взаимно справяне с новите провокации при бедствени обстановки.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР