Центърът за наука и технологии TechnoMagicLand започва интензивни курсове за

...
Центърът за наука и технологии TechnoMagicLand започва интензивни курсове за
Коментари Харесай

В TechnoMagicLand започват технологични курсове за деца.

Центърът за просвета и технологии TechnoMagicLand стартира интензивни курсове за деца в области като техника, информатика, естествени науки и технологии, оповестиха от центъра. По време на теоретичните и интерактивни занимания децата ще опитват независимо и в екипи, а най-после ще получат и документ за присъединяване.

От 16 до 20 юли от 9 до 12.30 часа ще се организират занятията на курса " Въведение в техниката за деца ", които са подобаващи за деца на възраст 9-10 години, които имат интерес към техниката и са любопитни да създадат и програмират личен робот. Чрез профилиран програмен продукт те ще ръководят сами съединените и програмирани от тях роботи Lego Mindstorms.

Фотогалерия: Нов център приготвя децата за специалностите на бъдещето >

На 23 юли ще стартира курсът " Въведение в инженерството за деца " - за деца сред 8 и 11 години, които демонстрират интерес към техниката и графичното основаване на модели и обекти. Курсът е основан на профилирания програмен продукт за компютърно 3D моделиране за деца SOLIDWORKS Apps for Kids.

На 23 юли ще стартира и курсът Инженерство за юноши с първи стъпки в SOLIDWORKS и 3D технологиите ", ориентиран към младежите над 12-годишна възраст, които имат интерес към конструирането, 3D моделирането и 3D принтирането, като с изключение на със SOLIDWORKS Apps for Kids те ще създадат и първи стъпки в общоприетата версия на SOLIDWORKS.

До края на лятото децата сред 8 и 13 години ще могат да се включат и в интензивния курс " Android: Въведение ", ползващ платформата App Inventor 2 на Масачузетския софтуерен институт (MIT).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР