Центърът за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с

...
Центърът за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с
Коментари Харесай

Търсят шеф на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Берковица

Центърът за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с умствена назадничавост в Берковица разгласи конкурс за едно работно място, научи организация BulNews. Свободната позиция е за началник на центъра.
Желаещите да заемат длъжността би трябвало да имат тапия за приключена образователно-квалификационна степен – „ Магистър “, със компетентност „ Социален мениджмънт “ или „ Социални науки “. Кандидатите също не би трябвало да са били уволнявани дисциплинарно в едногодишен период преди подаване на документите за състезанието, да не са осъждани на отнемане от независимост, да не страдат от болести, които могат да застрашат живота на лицата в центъра. За заемането на работното място мераклиите би трябвало да имат не по-малко от 3 години трудов стаж в професионалното направление.
Конкурсът ще протече в три стадия. В първия от тях се преглеждат подадените заявки и се избират претендентите, които да бъдат позволени. Вторият стадий е тест, а третият съставлява събеседване с миналите сполучливо теста и класирането им, съгласно получения от тях резултат.
Документите се подават в Общинска администрация в Берковица, на пл. „ Йордан Радичков “ 4. Крайният период за кандидатстване е 27 януари 2020 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР