Центърът за кариерно ориентиране във Варна продължава провеждането на групови

...
Центърът за кариерно ориентиране във Варна продължава провеждането на групови
Коментари Харесай

Центърът за кариерно ориентиране ще работи виртуално

Центърът за кариерно насочване във Варна продължава провеждането на групови образования и самостоятелно консултиране с възпитаници в цифрова среда, съгласно постъпилите поръчки от възпитаници, родители и педагогичен експерти, оповестява шефът на центъра Дияна Янева. Структурата е общинска и предлаганите услуги са безвъзмездни.

Груповото кариерно насочване се прави посредством изпращане на информация по e-mail, съгласно възрастовата група за часа на класа на шеф, кл. началник, педагогичен експерт – лекционни материали, презентации, извършения, проби, които да бъдат качвани в електронните платформи на учебните заведения, основаване на Гугъл form – попълване на извършения по кариерно насочване в гугъл пространството с опция за противоположна връзка с кариерния съветник, потребление на функционалностите на Гугъл Classroom - при опция от страна на учениците, основаване на YouTube канал, прилагане на Националния портал по кариерно насочване, извънредно потребен за попълване на проби по кариерно насочване, интерактивни извършения, информация за междинни и висши учебни заведения и показване на филми по кариерно насочване.

Индивидуално консултиране се прави чрез, телефонна връзка, е-mail – изпращане на материали, онлайн видео чат /Facebook, Viber, Skype/, Гугъл form – попълване на извършения по кариерно насочване с опция за противоположна онлайн връзка с кариерния съветник.

Кариерните съвещания са ориентирани към даване на потребна информация и указване на помощ при избора на специалност и/или профил при кандидатстване след седми клас, опциите за продължение на образованието във висше учебно заведение или започване на работа.

Кариерното консултиране и професионалното насочване на възпитаници по план „ Подкрепа за триумф “ по Оперативна програма „ НОИР “ е допустимо при поръчка и основана организация от страна на учебното управление от всички учебните заведения включени в плана.

Повече информация за дейностите на уеб страницата на центъра - www.cko-varna.bg или във фейсбук страницата - https://www.facebook.com/CKOVarna/. Заявки и записвания за групови образования или самостоятелно консултиране се одобряват на тел. 0882 567056 или е-mail: [email protected].
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР