Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни

...
Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни
Коментари Харесай

Започва подмяна на винетките за платено паркиране

Центърът за градска подвижност стартира акцията по замяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране. През есента изтичат правата за зоната на близо 6000 души. Центърът изпраща един месец преди крайната дата е-мейл, в който подсеща водачите да възобновят правото си на паркиране, в случай че желаят.

"Вече 10 на 100 от нашите клиенти са го създали и са си икономисали доста време, както и терзанието, че ще останат без стикер до момента в който чакат той да им бъде публикуван след периода на годност на остарелия ", разяснява Румяна Милова, шеф на дирекция "Паркиране и подвижност " към ЦГМ.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни /максимално до 5 дни, в случай че е нужна спомагателна проверка/. При струпване на заявки в последния миг Центърът за градска подвижност съблюдава нормативно избрания период за утвърждение от 15 дни.

Няма смяна в реда и в главните документите, които са нужни за възобновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, персонална карта с непрекъснат адрес и шофьорска брошура.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР