Центърът за градска мобилност вече има нов сайт, на който

...
Центърът за градска мобилност вече има нов сайт, на който
Коментари Харесай

Нов сайт помага на столичани да пътуват по-бързо

Центърът за градска подвижност към този момент има нов уебсайт, на който всеки пасажер може да ревизира по какъв начин да стигне от точка А до точка Б. Само с въвеждането на началната и крайната спирка, дата и час на пътуването всеки може да възнамерява маршрута си с публичния превоз, прецизират от Центъра за градска подвижност.

Услугата пресмята най-хубавите благоприятни условия за напредване, както и показва кой превозен документ/ако нямаш абонаментна карта/ да се употребява. Системата резервира и информация за последните пътувания на клиентите, тъй че в случай че има потребност, пасажерът може да ревизира маршрута си.

Секцията „ До къде ще пътувате “ последователно ще бъде надграждана с нови благоприятни условия като и рационализиране на виртуалната карта, на която пътуващият непосредствено да може да избере маршрута си. Ще има информация за околните велопаркинги и велоалеи и даже какъв брой крачки ще се минават при промяна на транспортно средство.

На стадии напълно ще бъде възобновена информацията за маршрутните промени, за това къде има свободни места в паркингите, за разпоредбите на паркиране в платените зони, електронни информации за разписанията на целия публичен превоз, виртуалните табла. Сайтът има и своята британска версия, както и може да се употребява през мобилни устройства.

Сайтът на ЦГМ не е обновяван и развиван повече от 5 години и неговата смяна беше една от главните точки в работата на новото управление на сдружението. Сега той е качен на напълно нова платформа, само че обновяването на част от функционалностите му продължава, а други ще се трансформират на база на търсенията и условията на потребителите в границите на идващите седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР