Центърът за градска мобилност в София вече ще предлага SMS

...
Центърът за градска мобилност в София вече ще предлага SMS
Коментари Харесай

Вече ще получаваме SMS -и за вдигнат от паяка автомобил

Центърът за градска подвижност в София към този момент ще предлага SMS уведомяване на кой паркинг е колата ви, когато е вдигната с паяк. Новата услуга ще може да се употребява от жителите още от 22-ри януари.  

От телефон 1902 ще бъде изпращано известие с номер на автомобила и на кой углавен паркинг се намира. Ще има адрес на паркинга, както и отпратка към уеб страницата на осведомителния център на ЦГМ. SMS-ът ще се изпраща на телефона, от който последно е изпратено годно известие за паркиране в зоната за платено локално паркиране. 

„ Това е част от политиката на Центъра за градска подвижност да прдоставя оптимално информация, която да е потребна на жителите “, изясни пред Българска национална телевизия шефът на ЦГМ Румяна Милова.

Целта на промята е да се спести времето на водачите, нарушили разпоредбите за паркиране в столицата и да им спести време да схванат на кой паркинг е отведен автомобилът им. Причината – забавянето при освобождението на моторното транспортно средство води до струпване на спомагателни такси за всеки ден престой на углавен паркинг.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР