Центърът за градска мобилност в София ще съобщава с есемес

...
Центърът за градска мобилност в София ще съобщава с есемес
Коментари Харесай

Столичната община ще съобщава с есемес за вдигнат от "паяк" автомобил

Центърът за градска подвижност в София ще оповестява с есемес за наложително изместен на углавен паркинг автомобил. Услугата ще е налична от вторник (21 януари), като известието ще се изпраща на телефона, от който последно е изпратено годно известие за паркиране в платените зони, оповестиха от ЦГМ.

Есемесът ще се изпраща от номер 1902, а текстът ще е изписан на латиница. В известието ще се показва на кой углавен паркинг се намира колата, неговият адрес, както и спомагателна връзка към уеб страницата на ЦГМ и горещия телефон на контактния център на сдружението.

От Центъра за градска подвижност акцентират, че задачата на смяната е да се даде оптимално информация на водачите и тя да е потребна за тях.

" По този метод ще се спести време, средства и страсти у водачите, които по някаква причина са нарушили разпоредбите при паркиране. Несвоевременното освобождение на автомобила от профилиран паркинг може и да докара до струпване на непостижима за притежателя сума. Има случаи, в които водачите не търсят колите си с дни и не знаят, че тя е на углавен паркинг ", прецизират от ЦГМ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР