Центърът за градска мобилност (ЦГМ) реши чрез томбола да награди

...
Центърът за градска мобилност (ЦГМ) реши чрез томбола да награди
Коментари Харесай

ЦГМ награждава пътниците, валидиращите картите си в градски транспорт


Центърът за градска подвижност (ЦГМ) реши посредством лотария да награди пасажерите, валидиращи картите си в столичния градски превоз , написа " 24 часа ". Играта се назовава " Валидирай и завоюва " Тя започва от през днешния ден и ще се организира всеки месец до края на годината.

За присъединяване в томболата не е нужна регистрация. Условието обаче е пасажерът да е валидирал персонализираната си карта най-малко 40 пъти в границите на месец.

От ЦГМ разясняват, че премията е гратис зареждане на картата за един месец. Общо ще бъдат раздадени 90 награди . Тегленето на премиите се прави от 3-то до 5-то число на месеца на инцидентен принцип. За задачите на играта ще се употребява неповторимия номер на Sofia City Card, посредством профилиран програмен продукт, сред всички имащи право на присъединяване и отговарящи на изискванията ". Информацията за печелившите ще бъде налична на уеб страницата на ЦГМ.

ЦГМ показва, че валидирането на картите в градския превоз е наложително, макар. За да накара пасажерите да се чекират, ЦГМ възнамерява и осведомителна акция от есента, а томболата е подучване за спазващите условието.
 Валидирането на картите и билетите в столичния градски превоз става наложително от 2023 година
Валидирането на картите и билетите в столичния градски превоз става наложително от 2023 година

Санкцията за неспазване на новия правилник е 3 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР