Центърът за градска мобилност (ЦГМ) изпраща един месец преди крайната

...
Центърът за градска мобилност (ЦГМ) изпраща един месец преди крайната
Коментари Харесай

Изтичат правата за платено паркиране в София

Центърът за градска подвижност (ЦГМ) изпраща един месец преди крайната дата е-мейл, в който подсеща водачите да възобновят правото си на паркиране, в случай че желаят. "Вече 10 на 100 от нашите клиенти са го създали и са си икономисали доста време, както и терзанието, че ще останат без стикер до момента в който чакат той да им бъде публикуван след периода на годност на остарелия, сподели Румяна Милова, шеф на дирекция "Паркиране и подвижност " към ЦГМ.

ЦГМ започва акцията по замяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране. През есента изтичат правата за зоната на близо 6 000 души.

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни. Ако е нужна спомагателна инспекция, може да отнеме и 5 дни. При струпване на заявки в последния миг Центърът за градска подвижност съблюдава нормативно избрания период за утвърждение от 15 дни.

Няма смяна в реда и в главните документи, нужни за възобновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, персонална карта с непрекъснат адрес и шофьорска брошура.

Подаването на заявки става в един от трите офиса на ЦГМ на ул. "Будапеща №17,пл. Възраждане №1 и Министерски съвет " Европейски съюз ". Работното им време е от 8.30 ч. до 17 ч. Заявления и документи могат да бъдат и онлайн подавани посредством формалната интернет страница -www.sofiatraffic.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР