Центърът за градска мобилност разработва 3-дневна карта за градския транспорт

...
Центърът за градска мобилност разработва 3-дневна карта за градския транспорт
Коментари Харесай

Туристите в София ще могат да ползват 3-дневна карта за градския транспорт

Центърът за градска подвижност създава 3-дневна карта за градския превоз в София, която да бъде употребена от туристите пристигнали в града. Картата ще коства 20 лв., като ще предлага отстъпки за туристически обекти, заведения за хранене и книжарници.

Услугата към момента се създава, само че би трябвало да бъде пусната в употреба от 1 януари, когато стартира българското председателство на Съвета на Европа, когато от " Център за градска подвижност " чакат нарастване на туристите, написа организация " Фокус ", като цитира пресцентъра на общинското сдружение.

Картата ще може да се употребява единствено от един човек, само че без ограничавания за целия градски превоз на столицата и ще важи 3 поредни дни. С нея посетителите ще получават и отстъпки от входове в туристически обекти в София, и понижения в някои заведения за хранене и книжарници, които към момента се допълват.

От уеб страницата на " Център за градска подвижност " се вижда, че досега обектите, в който туристите ще получават понижение са: Националния военноисторически музей, Националния археологически институт с музей, парк-музей " Врана ", музея на Борис Христов, галериите " Васка Емануилова " и " Дечко Узунов ", Музея на социалистическото изкуство, Ботаническата градина към Българската академия на науките.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР