Центърът за градска мобилност и Столичната библиотека стартират съвместна инициатива

...
Центърът за градска мобилност и Столичната библиотека стартират съвместна инициатива
Коментари Харесай

Безплатен абонамент за библиотека срещу карта за градски транспорт

Центърът за градска подвижност и Столичната библиотека започват взаимна самодейност под надпис „ Зареди карта – стани четец “. Тя е отдадена на началото на новата образователна година и Деня на София.

Кампанията ще е в дните от 16 до 18 септември 2019 година

Всеки, заредил ученическа или студентска /докторантска/ карта през тези дни в бюрата за продажби на ЦГМ, намиращи се на пл. „ Възраждане “, „ Европейски Съюз “ или НДК, ще има опция да стане четец на Столична библиотека и гратис да получи едногодишна читателска карта и подарък книга. На разположените на спирките, в границите на работния ден, ще има богат избор от заглавия.

Такива безвъзмездни читателски карти ще могат да се получават при зареждане на транспортни документи за възпитаници и студенти и в пунктовете на ЦГМ на Софийски университет и на Технически университет. Всички, получили читателски карти, би трябвало да посетят библиотеката, с цел да ги задействат.

За задачата на самодейността Столична библиотека дава в границите на акцията в трите пункта за продажби на ЦГМ безплатно над 200 тома. Библиотеката продължава самодейността „ Споделени книги “ – „ Вземи, прочети, върни “. Всеки, който има предпочитание да показа обичана книга с различен, в дните от 16 до 18 септември 2019 година може да я остави в трите посочени пункта и да си избере нова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР