Центърът на Юта Джаз и френския национален отбор Руди Гобер

...
Центърът на Юта Джаз и френския национален отбор Руди Гобер
Коментари Харесай

Заразеният с коронавирус Руди Гобер заяви, че се чувства малко по-добре

Центърът на Юта Джаз и френския народен тим Руди Гобер сподели, че " се усеща малко по-добре " във видеоклип, в който разяснява положението си, откакто стана ясно, че е инфектиран с ковид.

" Ще стартира, като кажа благодаря на всички хора, които ни подкрепяха и за цялата позитивна сила. Това в действителност значи доста ", сподели той във видео, оповестено в NBA.com в Туитър.

" Що се отнася до мен, всеки ден се усещам малко по-добре с помощта на хората от опазването на здравето в Юта и Оклахома Сити, както и на всички страхотни хора към мен ", добави баскетболистът.

27-годишният Гобер в сряда стана първият състезател от Националната баскетболна асоциация, който е инфектиран с новия вирус COVID-19. Това докара до прекъсване на мачовете от НБА за интервал от най-малко 30 дни.

Във видеоклипа Гобер помоли всички да мият постоянно ръцете си и да заобикалят " ненужния контакт с други хора ".

" Всичко е за отбрана на себе си и на хората към теб. Бих желал да приемем това по-сериозно и се надявам всички останали да го създадат, тъй като можем да го създадем дружно. Внимавайте и бъдете в сигурност ", сподели още французинът.

Вчера Гобер подари повече от половин милион $ в поддръжка на здравните услуги в Съединени американски щати и Франция и за чиновниците, наранени от ковид.

Парите ще подкрепят здравните служби в Юта и Оклахома в Съединени американски щати, както и цялата здравна система във Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР