Центърът на Тампа Бей Стив Стамкос няма да играе в

...
Центърът на Тампа Бей Стив Стамкос няма да играе в
Коментари Харесай

Стив Стамкос повече няма да играе във финалната серия в НХЛ

Центърът на Тампа Бей Стив Стамкос няма да играе в оставащите срещи от финалната серия за купата в Националната хокейна лига против Далас Старс, заяви старши треньорът Джон Купър.

" Ще бъда прям: Стамър в тази серия повече няма да играе. Надявам се, че идващият път, когато ще го забележим на леда, е при награждаването ни като първенци с Купата Стенли. Той направи всичко допустимо, с цел да се върне. И се върна, само че за жалост повече не може да продължи. Вярвам, че ще имаме опцията да поговорим още по тематиката след края на финалната серия. Но в случай че би трябвало да бъда почтен, аз съм изумен, че той даже и в този момент се върна и игра. И не съм единствено аз”, съобщи Купър, представен от формалната страница на НХЛ.

30-годишният център, който претърпя мускулна интервенция през март, се завърна в игра за третия дуел от серията. Той означи гол, само че остана на леда едвам 2:47 минути, след което трябваше още веднъж да излезе.

" Той въпреки всичко ни даде 2:47 минути извънземен хокей, заби значим гол в извоювания от нас мач и ни подали свръхестествен сюжет. Но се постанова да свършим работата без него, приключва експертът.

Шестият мач ще се състои на 29-и септември, като стартира в 3:00 часа българско време, а Тампа Бей води с 3-2 победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР