Центърът на София действително е интересно място - оживено, цветно

...
Центърът на София действително е интересно място - оживено, цветно
Коментари Харесай

Разгадахме ко е туй новото на ГАФ Игнатиев!

Центърът на София фактически е забавно място - оживено, цветно и колоритно. Можеш да срещнеш всевъзможни хора, да ти се случат какви ли не неща и да станеш очевидец на нереални гледки и случки. А най-интересната локация, в случай че си търсиш нещо, което да те остави с необятно отворена уста несъмнено е улицата, която преди носеше името Граф Игнатиев. Отскоро обаче е по-скоро ГАФ Игнатиев - в резюме просто ГАФ, тъй като то там друго действително не се случва.
А в този момент дано си напомним в резюме цветната история на тази улица напоследък...
Всичко стартира с един необсновано дълъг ремонт, който остави всички ни с усещането, че служащите одеве хващат оръжие на труда, тъй като чисто и просто не могат да свършат нищо като хората.
Същевременно общината нямаше никакъв проблем с това – дори в противен случай - даде им цялото време на света да се научат по какъв начин се ремонтира.
След края на този безконечен ремонт на улицата се появиха много екстравагантни ограничители сред релсите и пешеходните алеи. Едни такива остри, на които децата не могат да подскачат свободно, тъй като ще паднат по нос; възрастните хора може да не ги видят, тъй като под друг ъгъл се виждат друго, а пък една жена даже към този момент се преби на тях.
Абе, безусловно нефункционални, за която и да е възрастова група.
Последното нещо, с което ГАФ-а още веднъж се завъртя в медийното пространство беше... вниманиееее... " новото нещо ". Ко туй? К`во е т`ва? Ама?? Ммм, от мрамор е! Реакции доста...
Аз нямам концепция по какъв начин тъкмо да го дефинира сигурно, само че на едно 98% дръзвам да настоявам, че са сбъркали местоположението и е било по-скоро за някой гробищен парк.
Или пък не... останалите 2% ми подсказват друго.
Ами в случай че Артекс са сменили направлението си за малко, основали са този мраморен монолит по случай оставката на нашумелия им клиент и са решили да го цопнат на основно място, с цел да си спомняме всички ние вовеки за мандата на Цветан Цветанов и за новия му апартамент, който му коства сбогуването с ПАЛЯЧОмента?
Да, най-логично звучи. Сега към този момент всичко се навърза...
Автор: Лиляна Гелев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР