Центърът на Минесота Тимбъруулвс от НБА Руди Гобер очаква наказание,

...
Центърът на Минесота Тимбъруулвс от НБА Руди Гобер очаква наказание,
Коментари Харесай

Френски национал чака наказание заради бой със съотборник в НБА

Центърът на Минесота Тимбъруулвс от НБА Руди Гобер чака наказване, откакто удари съотборника си Кайл Андерсън в гърдите по време на мача с Ню Орлиънс, оповестява Агенция Франс Прес. 

Малко преди полувремето на мача, който Минесота завоюва със 113:108, Гобер е влезнал в спор с Андерсън на пейката, като се е стигнало до замяна на реплики, обиди и удар на французина в гърдите на съотборника си. 

Според The Athletic спорът сред двамата е траял и в съблекалнята на полувремето. 

" Емоциите ми взеха връх. Не трябваше да отвръщам по този начин, както го направих. Държа да се извиня на последователите, на клуба и на Кайл ", напиша френският баскетболист в Туитър. 

" Ще приказваме за това и ще продължим напред. Ние сме възрастни хора ", съобщи и пострадалият Андерсън. 

Френският център бе санкциониран в края на месец март с 25 000 $ поради гневни рецензии към съдийството след загуба от Финикс. Сега той чака наказване и това може да е края на сезона за него. 

Минесота играе във вторник с Лос Анджелис Лейкърс в опит да се класира за плейофите в Националната баскетболна асоциация. Това ще стане при победа над " Езерняците ", само че даже и при загуба Тимбъруулвс ще имат още късмет, като ще играят против спечелилия от мача сред Ню Орлиънс и Оклахома Сити. 

" Взехме решение да отпратим Гобер у дома. Поведението му на пейката бе неприемливо и ние ще продължим да позволяваме обстановката вътре в клуба ", съобщи генералният управител на тима Тим Конъли. " Не сме горди от това, което стана. Ветераните също могат да се нервират и за това не желая да бъда доста непоколебим с него. Но е явно, че няма да толерираме сходно държание ", добави треньорът Крис Финч. 

Рюди Гобер има 13,4 точки приблизително за сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР