Центърът на Кливланд Кавалиърс Андре Дръмънд се противопостави на мнението,

...
Центърът на Кливланд Кавалиърс Андре Дръмънд се противопостави на мнението,
Коментари Харесай

Андре Дръмънд: Високите играчи се завръщат, вижте Йокич, Ембийд, Порзингис и Нуркич


Центърът на Кливланд Кавалиърс Андре Дръмънд се опълчи на мнението, че високите баскетболисти към този момент не са измежду огромните фактори в изменящия се жанр на игра в НБА. 208-сантиметровият колос счита, че към момента има играчи на позиции 4 и 5, които могат да се оправят на задоволително положително равнище и уточни някои от тях.

“Това го слушам през цялата си кариера. За себе си мога да кажа, че към момента намирам способи по какъв начин да се оправям на нормалното равнище. Не мисля, че позициите в подкошието умират, това просто не е истина. Това е мнение на хора, които не схващат баскетбола и не обръщат внимание на протичащото се. Високите играчи се завръщат и доказателство за това са Йокич, Ембийд, аз, Порзингис, Нуркич и останалите баскетболисти, които разполагат с уменията да играят в подкошието. Единствено има смяна в стила, тъй като в този момент се постанова високите играчи да вършат по малко от всичко на паркета”, показа Дръмънд в изявление за Cleveland.com.

Andre Drummond doesn’t think the center position is dying

" The big man is coming back. You look at the perennial bigs, we’ve got Jokic, Joel Embiid, myself, Porzingis, Nurkic, go down the list of bigs that are playing really. "

(Via )
— NBA Central (@TheNBACentral)
През предишния сезон 27-годишният център остави приблизително по 17.7 точки и 15.2 битки на мач при пукотевица 55% с тимовете на Детройт и Кливланд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР