Център за военна подготовка на афганистанските разузнавателни служби в западната

...
Център за военна подготовка на афганистанските разузнавателни служби в западната
Коментари Харесай

ИД атакува тренировъчен център на афганистанските разузнавателни служби


Център за военна подготовка на афганистанските разследващи служби в западната част на столицата Кабул бе подложен на въоръжено нахлуване в понеделник, отговорност за което по-късно пое „ Ислямска страна “.

" Към 10 часа тази заран група въоръжени нападатели нападнаха постройка на подготвителен център на Националния директорат по сигурността (НДС) в Кабул. Не знаем какъв брой са били нападателите и дали има жертви ", оповестиха в началото управляващите. Откъм квартала, където се намира центърът, покрай Кабулския университет, се чувала пукотевица с тежки и леки оръжия.

Очевидци оповестиха в Туитър за тътнеж " от детонация, последван от пукотевица " - обичаен процес на нападенията на бунтовници, започващи с гърмеж за проправяне на път на въоръжени бунтовници.

Журналистическите екипи на Агенция Франс Прес и други медии не били позволени в зоната, която е напълно отцепена от силите за сигурност.

Нападението траяло към четири часа и е приключило с ликвидирането на двамата нападатели, съобщил по-късно за Франс прес представител на полицията. Само двама чиновници от полицията са ранени, е показал представителят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР