Център за творческо обучение кани на официална церемония по връчването

...
Център за творческо обучение кани на официална церемония по връчването
Коментари Харесай

Връчват сертификати по проекта Училище в Облака

Център за креативно образование кани на публична гала по връчването на документи за “Училище в Облака " и Гугъл Certified Educators за над 200 учители от Пловдив района. Събитието ще се състои през днешния ден, 13 февруари, от 18.30 ч. в Дома на културата “Борис Христов " в Пловдив. Към представителите на сертифицирани учебни заведения за 2018 година ще се обърне заместник-кметът на града Стефан Стоянов. Сред формалните посетители ще бъдат шефове и заместник-директори на от Пловдив, Велинград и Панагюрище. България е №1 в района EMEA, включващ Европа, Близкия Изток и Африка, по брой сертифицирани учители по стратегиите за валидиране на цифрови умения за учители и преподаватели Гугъл Certified Educator.

След България се подреждат страните Испания, Англия, Швеция и Република Южна Африка, всички изброени с неведнъж по-голям брой учители и стопанска система. За два къси месеца екипът на Център за креативно образование - единственият сътрудник на Гугъл за образованието в България, оказа помощ на стотици педагози и учебни админи да преминат сполучливо през двустепенна обучителна стратегия за потребление на облачни технологии. Общият брой сертифицирани учители за месеците октомври, ноември и декември 2018 година е 232.

Целта на самодейността за узаконяване е да помогне на учителите да интегрират по логичен метод технологии в работата си, да споделят опит и да основат плодотворни междуучилищни съдействия. Център за креативно образование е единствен в България сътрудник на Гугъл за образованието: Гугъл Education Partner по направление услуги и най-много G suite - една от водещите облачни платформи в света, безвъзмездна за просветителните организации. България е сертифицирала максимален брой учители в Европа по стратегиите на Гугъл Educator. “Училища в облака " е огромен учебен план за въвеждане на модерни облачни системи във всички общински учебни заведения на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР