Център за споделяне и подпомагане на работещи граждански инициативи и

...
Център за споделяне и подпомагане на работещи граждански инициативи и
Коментари Харесай

С пари от ЕС: Подпомагат гражданските инициативи на варненци, създават нов център

Център за шерване и подкрепяне на работещи цивилен начинания и практики ще отвори следващата година във Варна. Той ще бъде разположен в споделена работна зала „ Кубрик “, на ул. „ Сава Радулов “ 14, и онлайн на ecovarna.info.

Центърът ще се осъществя по план " Подобряване на публичното знание за ролята на гражданската организация за общността ". Инициатор и реализатор на плана е Обществен център за околна среда и стабилно развиване (ОЦОСУР). 
Освен съвещания и работни срещи, в центъра ще бъдат проведени и цивилен акции по настоящи публични проблеми. Ще продължат набиращите скорост „ Зелени петъци “ и екоработилници за жители, само че под нова форма. Ще бъде създадена и система от онлайн осведомителни принадлежности за промотиране работата на гражданските организации във Варна. Най-успешните цивилен интензивности ще бъдат представяни пред варненската общност по време на годишни конгреси.
Проектът е с дълготрайност 33 месеца. Изпълнява се с финансовата поддръжка на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на плана е възстановяване информираността на жителите за ролята на неправителствените организации в обществото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР