Център за споделяне и подпомагане на работещи граждански инициативи и

...
Център за споделяне и подпомагане на работещи граждански инициативи и
Коментари Харесай

Център за подпомагане на граждански инициативи отваря във Варна

 Център за шерване и подкрепяне на работещи цивилен начинания и практики ще отвори следващата година във Варна. Той ще бъде разположен в споделена работна зала " Кубрик “, на ул. " Сава Радулов “ 14, и онлайн на ecovarna.info. Центърът ще се осъществя по план " Подобряване на публичното знание за ролята на гражданската организация за общността ". Инициатор и реализатор на плана е Обществен център за околна среда и стабилно развиване (ОЦОСУР).

Освен съвещания и работни срещи, в центъра ще бъдат проведени и цивилен акции по настоящи публични проблеми. Ще продължат набиращите скорост " Зелени петъци “ и екоработилници за жители, само че под нова форма. Ще бъде създадена и система от онлайн осведомителни принадлежности за промотиране работата на гражданските организации във Варна. Най-успешните цивилен интензивности ще бъдат представяни пред варненската общност по време на годишни конгреси.

Проектът е с дълготрайност 33 месеца. Изпълнява се с финансовата поддръжка на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на плана е възстановяване информираността на жителите за ролята на неправителствените организации в обществото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР