Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс,

...
Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс,
Коментари Харесай

Остават броени дни до стартиране на приема в Общински детски комплекс - Варна

 Център за поддръжка за личностно развиване – Общински детски комплекс, гр. Варна, афишира банкет за образователната 2020/2021 година посредством електронната система odk.is-vn.bg. Записването започва на 1 юни.

Крайният период за подаване на заявки е 31 август 2020 година " Всяко дете има право да посещава до две образователни школи в ОДК. За децата, които са непознати жители или не са родени във Варна има опция родителите да изтеглят формуляр за записване от електронната система и да го подадат в постройката на ОДК, която се намира на ул. " Петко Каравелов " №3-А “, прецизира шефът на институцията госпожа Монка Николова.

" Добре е преди да подадете заявление, да се запознаете с активността на школите, за които ще се  кандидатства. Най-добрe това може да стане на формалната уеб страница на ОДК – www.odk-varna.com.

Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата на школите и описите на признатите деца ще бъдат оповестени през септември още веднъж на тази страница “, добавя Николова.

ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, предлага на децата образование през свободното време в над 30 школи, които са в направленията " Наука “, " Изкуство “, " Спорт “. Обучението в ОДК е изцяло гратис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР