Ценното в участието на "Движение 21" в евроизборите е, че

...
Ценното в участието на "Движение 21" в евроизборите е, че
Коментари Харесай

Георгиев, Движение 21: Най-големият губещ на тези избори ще е ГЕРБ

Ценното в присъединяване на "Движение 21 " в евроизборите е, че способстваме за легитимността на изборите, за повишение на изборната интензивност, за присъединяване на по-широк кръг хора в изборния развой. Това съобщи в студиото на ФАКТИ лидерът на листата на Политическа партия "Движение " 21 Данаил Георгиев.

"Различното при нас са новите лица, специалисти в своите области, за които политиката е средство за решение проблемите на хората. Имаме потребност от хора, които да изпълнят институциите със наличие. Очаквам ние да излъчим най-малко един народен представител в Екологичен потенциал, като насърчаваме нашите претенденти да водят преференциална акция. Не мога да кажа дали това ще съм аз, само че който и да е, ще бъде задоволително способен за тази работа ", сподели Георгиев, който е експерт по интернационалните връзки.

"Призоваваме гласоподавателите изрично да не се поддават на внушенията, че гласът за дребна партия е изгубен и те би трябвало да изберат някой от огромните, с цел да има смисъл тяхното присъединяване в изборите. Смятаме, че е належащо гласоподавателят да даде явен сигнал, че ГЕРБ не заслужават повече да бъдат на власт и би трябвало да бъдат отстранени от властта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР