Ценко Ценков, пенсионерът, който бе ухапан от питбул в столицата

...
Ценко Ценков, пенсионерът, който бе ухапан от питбул в столицата
Коментари Харесай

Нападнатият от питбул пенсионер проговори: Кучето ми отхапа част от ухото

Ценко Ценков, пенсионерът, който бе ухапан от питбул в столицата през вчерашния ден, проговори за нападението на животното. Собственикът ми се извини, само че какво от това, няма никакво значение. Той е отговорен за нападението. Водил го е вързано, а след това го е пуснал и то ме атакува, споделя за ужаса Ценко Ценков. И добавя, че лекарите му обяснили, че му е отхапано една трета от ухото.

Имах благополучие в нещастието и оцелях, смее се пострадалият.

Експерт изясни пред Би Ти Ви, че стопанинът господства и от взаимоотношенията сред него и животното зависи дали кучето ще постъпи по един или различен метод.

Собственикът на питбула-Данаил, през вчерашния ден бе арестуван, а след това освободен под домакински арест. Повдигнато му е обвиняване. Кучето е откарано в приюта в Долни Богров и ще бъде освободено под изискване, че стопанинът ще се постарае за смяна в държанието му.

Самият Данаил изяснява, че е нямал желание да употребява кучето за пердах, за каквото се употребява тази порода, а също по този начин, че не му поставя намордник, с цел да не го атакуват други кучета.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР