Ценко Чоков, скандално известният бивш кмет на село Галиче, заснет

...
Ценко Чоков, скандално известният бивш кмет на село Галиче, заснет
Коментари Харесай

Ценко Чоков: Бях в ресторанта само за малко, не съм пил алкохол


Ценко Чоков, скандално известният някогашен кмет на село Галиче, сниман да вечеря в столичен ресторант вместо да изтърпява мярката си за неотклонение домакински арест, съобщи, че процесът против него не е справедлив и идва от високо равнище. Чоков акцентира, че е излизал на открито тогава, когато има позволение от съда, и че не може да върви повече от 40 метра без патерици.

„ Разхождам се на открито тогава, когато имам позволение от съдиите по делото. Иначе не бих си разрешил. Асансьора дори не пущам без позволение”, безапелационен беше Ценко Чоков пред БТВ.

„ В месеца имам по 10-15 дни позволение да вървя да си премахвам здравословните проблеми, които имам. „ Не виждам нищо незаконно, че ги премахвам, не виждам нищо неприятно в това, че ми се усъвършенства състоянието”, безапелационен беше някогашният кмет на Галиче.

„ Нима хората под домакински арест, когато отидат на дело, по време на почивката не отиват някъде да обядват. Разрешено е да отидат на дело, а не да обядват, само че всички обядват някъде, нали?”, посочи той.

Всяка вечер ме ревизират патрулите в региона, денем и кварталния, през вчерашния ден три пъти ме ревизираха, сподели още Чоков.

Аз съм диабетик, пада ми захарта. Какво незаконно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна. На връщане от зъболекаря ми падна захарта и споделих на господина, който трябваше да ме закара: „ Дай в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко”, описа Чоков.

В ресторанта той е бил с сътрудник земеделец, чичо му и негова братовчедка. Чоков е безапелационен, че не е употребявал никакъв алкохол, а чашите на масата от фотографията са били цялостни с вода.

Бившият кмет на Галиче съобщи, че „ двама здрави мъже” на масата против него са го снимали, а сервитьорът му споделил, че това е защитата на заместник-главния прокурор Иван Гешев.

„ Не съм видял господин Гешев, не мога да кажа дали е бил там или не, само че щом защитата му е там, те би трябвало да пазят някого”, означи Чоков. По думите му още същата вечер се появили и фотосите в медиите.

„ Тези господа, с цел да охраняват най-високопоставените персони в страната, тяхна работа е да ги пазят, а не да се вършат на папараци. Без единодушието на прокурора няма по какъв начин да си разрешат такова нещо, най-малко аз по този начин смятам”, сподели Ценко Чоков.

Мога да вървя 30-40 метра без патерици, само че повече не мога – през другото време ми трябват помощни средства – или патерици, или количка, призна той.

По мотив подозренията към заключенията на движимостите лица за здравословното му положение Чоков означи, че всички движимости лица до момента са установили едно и също.

Процесът против мен не е справедлив, идва от огромно равнище, от хора, които ръководят страната, съобщи още Чоков, като изброи – „ Борисов, Цацаров и Пеевски”. Той уточни, че му оказват напън и му нанасят нечестни удари под кръста.

Който и да ме издига за кмет, аз постоянно спечелвам, безапелационен беше Ценко Чоков на въпрос за какво се е съгласил да стане кмет от партия ГЕРБ.

За тези 4 години не са дали 4 лева за селото. Преди това се пробваха против мен да имат техен представител, той взе 16 гласа на изборите. Те без мен в Галиче не могат да завоюват, сподели още Ценко Чоков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР