Ценителите на качествения звук в България получиха ново изкушаващо предложение.

...
Ценителите на качествения звук в България получиха ново изкушаващо предложение.
Коментари Харесай

Безжичните слушалки с активно потискане на шума на Sony WF-1000XM3 вече са в България

Ценителите на качествения тон в България получиха ново изкушаващо предложение. На събитие в София японският колос Sony даде формалното начало на продажбите на най-новия им високотехнологичен артикул - безжичните слушалки WF-1000XM3, които, по оценки на профилирани задгранични издания, оферират най-хубавото равнище на заглушаване на обкръжаващия звук в класа си. Слушалките впечатляват и с дълъг живот на батерията и моден външен тип.
 Снимка 452613
Източник:

Тайната им се крие в особено създадения HD шумопитискащ процесор QN1e. Същият се употребява и в награждаваните неколкократно WH-1000XM3, като единствената разлика сред двата е, че в новият модел той изразходва по-малко сила, обясни Николета Найденова, продуктов управител на Sony за България.

Как работи той? " Технологията има двойни микрофони - единият записва гласа ви, а другият околната среда, в която се намирате. След като звуците от обкръжението ви са уловени, HD шумопотискащият процесор QN1e интуитивно основава звукови талази, които обезвреждат досадния звуков декор ", изясняват от компанията.
 Снимка 452614
Източник:

Безжичните слушалки се отличават и с високо качество на звука, с помощта на създадената от Sony система за цифрово усъвършенстване DSEE HX. Любопитна детайлност е, че компанията е създала и нов bluetooth чип, който предава звука на лявото и дясно ухо по едно и също време, за разлика от естественото предаване от ляво на дясно.

Тестове на SoundGuys.com демонстрират, че новите слушалки на Sony побеждават новото върхово предложение от Apple - AirPods Pro - що се отнася до шумопотискането и качество на звука.

Висока оценка получава и батерията, която устоя до 6 часа слушане на музика с включено шумопотискане. Ако го изключите, животът им се усилва с още 2 часа. Зареждащият калъф обезпечава още 18 часа, а 10 минути зареждане носи още 90 минути живот на слушалките.
 Снимка 452611
Източник:

Самите WF-1000XM3 са проектирани по този начин, че да обезпечат устойчиво нагласяване към ухото и комфорт да ги употребявате с часове, с помощта на специфична триточкова структура за захващане.

Сред по-интересните софтуерни благоприятни условия на слушалките са режима Quick Attention, който разрешава с едно допиране да чуете още веднъж какво се случва към вас, както и Wearing Detection, който слага музиката на пауза при събаряне на едната слушалка. При връщането ѝ в ухото, тя автоматизирано продължава.

В България WF-1000XM3 се оферират на цена от 449 лева.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР