Ценителите на автомобилите и автогастрономите все още помнят BMW серията Alpina 8

...
Ценителите на автомобилите и
автогастрономите все още помнят BMW
серията Alpina 8
Коментари Харесай

Alpina B8: спортно купе в дизайнерска премяна от Alpina - видео

Ценителите на колите и автогастрономите към момента помнят BMW серията Alpina 8 от 90-те години. Сега производителят на първокласни автомобили Alpina предлага нов модел в луксозния сегмент: B8 Gran Coupé. Според производителя той съчетава „ продуктивност, динамика и комфорт на най-високо равнище в естетическата и спортна идея на автомобила “. Цената на новото произведение на изкуството на колела тръгва от 161 200 евро.

Срещу това има елегантно изтеглена „ одеждa “ вид Gran Coupe с дължина 5,09 метра, плюс 4,4-литров, V8 мотор с би-турбо пълнене, който предлага максимална мощност от 457 кВт/621 к.с. и максимален въртящ миг от 800 Нм разполагаем още от 2000/мин. Това разрешава стандартния спринт от място до 100 км/ч да става за 3,4 секунди и да се реализира максимална скорост от 324 км/ч.



От тази нова Alpina може да се очаква показатели над междинното при надлъжната и напречна динамичност и превъзходна култура на спортно пътно държание. В допълнение, от компанията дават обещание първокласен комфорт при пътешестване на дълги разстояния и прецизни свойства на ръководство за модела си B8.

Интериорът подхожда на тези високи показатели с фини материали и възможност за най-новите трендове в автомобилните информационни развлечения. За теди които имат по-специални условия, компанията има подготвеност с кожа Lavalina, която според Alpina предлага безпогрешно чувство при допир.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР