Цените за последното поколение на Ford Ranger Raptor са вече

...
Цените за последното поколение на Ford Ranger Raptor са вече
Коментари Харесай

Новият Ford Ranger Raptor вече може да се поръчва - видео

Цените за последното потомство на Ford Ranger Raptor са към този момент ясни и мощният високопроходим автомобил може да бъде поръчан в този момент. Ценовата листа стартира от 64 990 евро нето, а стартирането на пазара е планувано за септември 2022 година Raptor е първата версия от новото потомство Ranger, като още спомагателни разновидности на модела Ranger са планувани да се появят на европейския пазар през 2023 година

Централният от акцентите в новия Ranger Raptor е напълно новият EcoBoost V6 мотор с двойно турбо пълнене. Трилитровият, бензинов мотор, усъвършенстван от Ford Performance, преобразува мощността си от 212 кВт/288 к.с. и оптималния въртящ миг от 491 Нютон метра в безкомпромисно задвижване. Мощността се предава към гумите посредством общоприета десетстепенна автоматизирана трансмисия и непрекъснато електронно ръководено задвижване на четирите колела (e-4WD).



При потребление отвън пътя Ranger Raptor се възползва от общоприетата си здрава отбрана на долната част на тялото в допълнение към високопроизводителното шаси. Предната защитна плоча е съвсем два пъти по-голяма, в сравнение с при другите разновидности на модела от новото потомство Ranger. Състои се от високоякостна стомана с дебелина 2,3 милиметра и защищава значими съставни елементи като радиатора, кормилното ръководство, предната напречна греда и масления картер на мотора, както и предния диференциал от щета в пресечена околност.

Двигателят и разпределителната кутия също са предпазени от контакт със земята със специфични пластини.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР