Цените скачат, заплатите остават ниски, младите заминават в чужбина .

...
Цените скачат, заплатите остават ниски, младите заминават в чужбина .
Коментари Харесай

В Западна Украйна патриотизмът засенчва социалните проблеми

Цените скачат, заплатите остават ниски, младите отпътуват в чужбина... Животът в Западна Украйна не е розов, само че мнозина гласоподаватели се канят да гласоподават за приключващия мандата си президент Петро Порошенко, извоювани от патриотичните му лозунги.

Макар към този момент 88-годишен, Олексий Данилишин към момента сади картофи в градината си в с. Гниздичив, на 70 км от Лвов - цитадела на националистите в западната част на страната.
Според този някогашен пандизчия в руския ГУЛАГ сегашният президент " е възродил армията и вярата ": това е главният му коз в конкуренцията с любимеца в изборите Володимир Зеленски - артист и предприемач, дилетант в политиката.

Пенсиите на Данилишин и брачната половинка му, взети дружно са малко над 185 евро и " стигат единствено за артикули от първа нужда ". Но това не е най-важното за самия пенсионер: " Порошенко е просветен и знае езици. Зеленски не е научил даже украински ".

Мнението му споделя и неговият връстник Иван Микичин: " Тежко е ", признава той и дава за образец лекарството си за високо кръвно, поскъпнало съвсем двойно от декември насам. " Но би трябвало да подкрепим Порошенко ", твърди Микичин.

Икономически проблеми
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР