Цените на зъболекарските услуги в България не са високи. Те

...
Цените на зъболекарските услуги в България не са високи. Те
Коментари Харесай

Нашите услуги не са чак толкова скъпи, обявиха от Сдружението на зъболекарите


Цените на зъболекарските услуги в България не са високи. Те са ниски, както са ниски приходите на българските зъболекари. Главният проблем в нашата страна е ниският стандарт и неналичието на финансови благоприятни условия. Знаете, в България броят на унижените и оскърбените е прекомерно висок. Това съобщи на конференция пред медиите проф. доктор Христо Кисов от Българската академия по естетична стоматология, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Нашата специалност не основава доста проблеми на страната и обществото и може би заради това не участва дотолкоз в обсега на медиите. Тогава нашите проблеми щяха да бъдат по-често решавани'', уточни той.

,,Не може в България една коронка да коства 10 пъти от най-ниската цена в Съединени американски щати. Има едно неуважение на специалността ни, както и ограничение, тъй като при нас има единствено две клинични пътеки. Едната е за вадене на зъб, а другата за слагане на пломба'', сподели Кисов.

,,За мен тази премия е доста значима и с наслада я одобрявам. Относно цените на зъболечението у нас, бих споделила, че е скъпо, тъй като влагаме средства в скъпа инсталация, с цел да осигуряваме най-хубавото лекуване на нашите пациенти'', съобщи от своя страна доктор Хрисима Начева, която бе определена от Сдружението за "Зъболекар на годината ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР