Цените на употребяваните превозни средства са спрели да растат, но

...
Цените на употребяваните превозни средства са спрели да растат, но
Коментари Харесай

Експерт: Цените на употребяваните коли няма да вървят надолу

Цените на използваните транспортни средства са спрели да порастват, само че това не значи, че пазарът за тях е на ръба и ще се срине, което ще докара до поевтиняването им. Това предизвести Тайсън Джомини, вицепрезидент по данни и разбори в организацията за подкрепяне на потребителите J.D. Power.

Експертът съобщи, че продължаващите усложнения в доставките, ограничаващи идването на нови транспортни средства, ще докара до привършване на старите през идващите години.

" Ако производителите на коли можеха да създават транспортни средства, както през 2018 година, преди пандемията от Ковид-19, която накара производителите на чипове да трансформират целите си, а други снабдители да затворят заводи, изоставането откъм продажби може да бъде изчистено много бързо и пазарът да се върне назад към по-умерена ценова среда ", безапелационен е Джомини.

Анализаторът показва, че цените на използваните транспортни средства са спрели да порастват, както беше през 2021 година, когато междинната цена на използвано транспортно средство на някои пазари се е нараснала близо два пъти.

Джомини чака цените на колите на остаряло да останат постоянни, защото неналичието на нови коли продължава да се усеща. Според специалиста, тази наклонност ще се резервира най-малко до 2025 година
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР