Цените на летище София скочиха за пореден път и станаха

...
Цените на летище София скочиха за пореден път и станаха
Коментари Харесай

Флагман: Летище София се гаври с гадни сандвичи за 8,20 лв.

Цените на летище „ София ” скочиха за следващ път и станаха съвсем недостъпни за междинния българин, сподели къса обиколка на Терминал 2. Надценката е голяма, а самият подбор - прекомерно елементарен, написа " Флагман ".

``
реклама

Да хапнеш един сандвич преди полет се оказва същински разкош - най-простият бургер с шунка или луканка с кашкавал коства 8,20 лева Иначе във всяко бистро в София сходни филии се продават за към 1,60. Обидното към купувачите е, че макар солените цени, сандвичите имат неприветлив и непривлекателен тип, хлебчето е явно остаряло, шунката нахвърляна грозно, а опаковката е от долнокачествен найлон.

„ Не може да предлагаш стока на галактически цени с нулев търговски тип. ”, оплакват се пътуващите. Ако инцидентно ожаднеете, също има проблем. Най-обикновените дребни сокчета от 250 мл. струват….4,60 лева при действителна цена към лев и нещо.

 Малка минерална вода пък няма да намерите под 2,50 лева в нито едно от барчетата и кафенетата. Проблем за всеки средностатистически българин е и да пие едно кафе - информация в ценоразписа демонстрира, че най-обикновено еспресо " Кимбо ", което е и най-евтиното кафе по родните магазини и заведения, тук се предлага за 4,50.

Ако предпочитате капучино, можете да го изпиете с приятност за 5,30. Толкова коства и безкофеиновото. Гранде капучиното пък е същински удар за джоба - ще ви излезе 6,90. Най-евтино в менютата на летището е нес кафето - може да си вземете чашка със мощната ободрителна напитка единствено за 4,10.

Най-вероятно поради стряскащите числа под най-обикновени продукти, отпътуващите за чужбина влизат в ролята на Бай Ганьо и си носят в чантата вода и някоя суха паста или вафла, с цел да се поддържат преди полет. „ Солено кафе няма да пия, а и сандвичът иска ми се стори горчив.

Абсурд да дам 20 лв. за кафе, сандвич и сок ”, споделиха разочаровани пасажери пред Lupa.bg.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР