Цените на жилищата и къщите на най-скъпия имотен пазар в

...
Цените на жилищата и къщите на най-скъпия имотен пазар в
Коментари Харесай

Хонг Конг продължава с изненадите

Цените на жилищата и къщите на най-скъпия заможен пазар в света не престават да се покачват демонстрират най-новите данни за април. За страдание, по нищо не проличава подхванатите от страната ограничения да оказват въздействие върху закъснение темпа на растеж на цените на парцелите в Хонг Конг. С 1.8% са се повишили цените на жилищните парцели в границите на месец регистрира държавния показател, като това е най-бързият ритъм на повишаване от пролетта на 2017 година На годишна база индикаторът се е нараснал с 13.9%.

Индексът доближава оптималната стойност за 18-ти следващ месец, показват от организацията за недвижими парцели Ricacorp. Жилище от 40 кв.м. на остров Хонг Конг се продава против галактическите 23 200 USD/кв.м. През последните седмици пазарът още повече се разгорещи, откакто един от най-големите строителни вложители – Sun Hung Kai Properties закупи терен за жилищно строителство наоколо до летището за сумата от 3.2 милиарда USD.

В последна сметка, 8 огромни частни жилищни комплекса в града са отчели за първите пет месеца на 2018 година растеж в цените на продаваните от тях жилища еднакъв на този за цялата 2017 година Като се има поради, че цените на парцелите не престават да се усилват с рекордни темпове, някои бизнесмени влагат парите си в паркоместа, които се продават против 180 000 USD.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР