Цените на имотите се вдигат, като тенденцията е валидна за

...
Цените на имотите се вдигат, като тенденцията е валидна за
Коментари Харесай

Имотите поскъпват в цялата страна

Цените на парцелите се подвигат, като наклонността е годна за цялата страна. Генерално, през 2017 година те вървяха нагоре с друг растеж сред 6 и 8%. Това изясни пред Българска национална телевизия Калоян Богданов, който е маркетинг управител в организация за недвижими парцели. Но високият растеж се регистрира в огромните градове, означи той, до момента в който в дребните той е много по-нисък. Заради спада на лихвите по заемите търсенето на парцели се е нараснало, разясни още специалистът.

Калоян Богданов, маркетинг управител в организация за недвижими парцели: Като цяло, лихвите по заемите са на едно ниско историческо равнище. Така или другояче заплатите гладко вървят нагоре. На последно място, от години има интерес към огромните градове, който води до доста хора, които желаят да се открият там.

Цените на наемите също вървят нагоре, акцентира той, изключително на местата с аутсорсинг и IT компании. Повишаването на цените се дължи частично и на директните полети на нискотарифни компании до огромните градове в България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР