Цените на бензина се повишиха рязко в Литва. На беларуските

...
Цените на бензина се повишиха рязко в Литва. На беларуските
Коментари Харесай

Литовци се наредиха в Беларус за храна и бензин

Цените на бензина се покачиха внезапно в Литва. На беларуските гранични пунктове се образуваха опашки от коли с литовски номера. Те бързат да заредят гориво, както и да си купят сол, елда и брашно, съобщи mir24.tv.

Именно Литва стана един от първите основатели на антибеларуски наказания, припомня кореспондентът на телевизионния канал. Най-търсеният артикул е горивото. За литовските водачи е три пъти по-евтино да зареждат гориво в Беларус. Само през последната седмица бензинът в Литва нарастна с съвсем 25% и доближи исторически най-много. Самите литовци са сигурни, че това не е границата.

Пътническият трафик се е нараснал от през вчерашния ден. Литовските управляващи отстраниха рестриктивните мерки за ковид на своите жители. Сега, откакто се завърнат в родината си, няма потребност да седят в едноседмична карантина. През последния месец броят на литовските жители, които пътуват до Република Беларус за нашите артикули, се е удвоил, споделят от беларуската митница. Литовците купуват и доста захарни произведения от Беларус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР