Цената за всички български граждани ще бъде много висока, защото

...
Цената за всички български граждани ще бъде много висока, защото
Коментари Харесай

Тома Биков с прогноза през 2021 г.: Чакат ни много трудности, българите ще платят висока цена

„ Цената за всички български жители ще бъде доста висока, тъй като предстоят големи провокации пред страната, а ние сме хвърлени в безспорна неопределеност и не знаем на следващия ден в 9 ч. какво може да се случи в България. За страдание това, което ни чака са доста компликации “. Така оракулски звучи изявлението на Тома Биков от ГЕРБ в „ Панорама ” през 2021 г.  В него той показва, че резултатът от дейностите на Кирил Петков ще забележим след няколко месеца.

И това е реалност: „ Промяната “ настъпи и единствено няколко месеца бяха нужни на хората да осъзнаят, че тя не е това, което са очаквали. Цените на питателните артикули не стопират да порастват, а електрическата енергия и газът са по-скъпи от всеки път. Правителството на Кирил Петков и Асен Василев ни върнаха  към опашките и празните лавици, познати през социализма и след него при рецесиите с ръководството на Българска социалистическа партия.

В 21 век станахме очевидци по какъв начин човек може да почине, редейки се на опашка за бутилка…олио. И това е същинска покруса, тъй като тези хора си играят с живота на българските жители, не взимайки ограничения за растящата инфлация и растящите цени.

В изявлението за „ Панорама “ Тома Биков показва още, че „ съперникът на ГЕРБ е знак на безпорядък и безнаказаност, а патронът на хаоса  и безотговорността е Румен Радев ”.

„ Докато този човек е президент на България ще виждаме всичко това, което се случва сега. Предстои всички да платим цената за това наслаждение, което имаме и всички следим с голямо терзание “, споделя Биков пред Бойко Василев. 

Радев за следващ път разделя обществото и то във време на война. В миг, в който Русия води война с Украйна, а президентът на България желае ние сами да пазим небето си и то без помощ от НАТО, а един от най-близките му хора и назначен от него за длъжностен министър председател Стефан Янев, прикани да проучваме обстановката в Украйна, без да слагаме етикет „ война ”.

Изказванията и на двамата разбуниха духовете в по този начин или другояче нежната коалиция на Политическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България и Българска социалистическа партия, а в резултат на това Петков изиска оставката на Янев. Напомняме, че Радев и Петков се сблъскаха обществено в последните два месеца по разнообразни тематики – от Северна Македония до „ Булгаргаз “.

„ Предизвикателствата пред страната са толкоз огромни. Тепърва ще забележим и какви ще са резултатите на служебното държавно управление на Румен Радев, тъй като до тук бяха красивите думи, идва действителността, тъй като служебното държавно управление ще носи отговорност за дезорганизацията в опазването на здравето на фона на здравната рецесия, за провалената имунизация, за тоталното почистване на управленията на лечебните заведения, за разпускането на Националния действен щаб “, декларира Тома Биков по Българска национална телевизия през 2021 година

Истината е, че служебното държавно управление на Радев се провали тотално с Коронавирус - рецесията. Не бяха взети никакви ограничения да се опази живота на хората. В пика на следващата вълна наблюдавахме по какъв начин хора умират на опашки пред лечебните заведения. Все по-малко и малко хора избрат да се имунизират, а служебният министър на Радев - Стойчо Кацаров е разследван от спецпрокуратурата за поръчката на детските Коронавирус - проби.

Малцина  са тези, планували войната и нейните ужасяващи провали, само че мнозина бяха уверени, че с новото ръководство България ще влиза от рецесия в рецесия.

Дежавю...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР