Цената на за април е възможно да се увеличи в

...
Цената на за април е възможно да се увеличи в
Коментари Харесай

Прогноза: 9 на сто по-скъп природен газ от април

Цената на за април е допустимо да се усили в 9% по отношение на в този момент настоящата. Прогнозата на " Булгаргаз " е мегаватчас да коства 33,41 лева, при цена от 30,39 лева за февруари, излиза наяве от известие на държавната газова компания, написа.
Тя е задължена месец, преди да внесе оферти в комисията за енергийно и водно контролиране, да оповести прогноза за цената за съответния интервал. Прогнозната цена на газа отразява развиването на европейските газови пазари и котировките на различните на природния газ горива към 8 февруари. Окончателната цена ще бъде препоръчана за одобряване от КЕВР на 1.04.2021 година на база отчетни стойности на ценообразуващите съставни елементи към 31.03.2021 година, се споделя в известието на " Булгаргаз ".
 12,85 на 100 по-скъп газ от февруари, парното без смяна 12,85 на 100 по-скъп газ от февруари, парното без смяна
Природният газ нараства от 1 февруари с 12,85%. Това излиза наяве от решението на Комисията за енергийно и водно контролиране на закрито за...
За март прогнозата на сдружението е за цена от 30,22 лева за мегаватчас, което е незначително поевтиняване по отношение на февруари, когато газът нарастна с 12,89%.Тогава коментарът на изпълнителния шеф на компанията Николай Павлов беше, че на газовите пазари нарастването за интервала от 1 декември 2020 година до 27 януари 2021 година е 45%. У нас поради доставките на газ от Азербайджан и запасите в хранилището в Чирен, нарастването е по-малко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР