Цената на топлинната енергия е 93 лв. за този регулаторен

...
Цената на топлинната енергия е 93 лв. за този регулаторен
Коментари Харесай

Министър Петкова каза дали ще има увеличение на тока

Цената на топлинната сила е 93 лева за този регулаторен интервал, а за идната – 89 лева Т.е. отсам излиза наяве, че цената ще бъде 14% по-ниска от актуалната. Това сподели енергийният министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по.

Пред Нова телевизия тя сподели, че на следващия ден кабинетът ще разиска възобновяване на всички суми на клиентите по отношение на понижената цена на газа. Натрупаната сума е към 201 млн. лева

Първо министър председателят Бойко Борисов разгласи, че ще изиска изключително съвещание на държавното управление в понеделник поради спекулациите на тока. Той предизвести КЕВР да не спекулира с цената.

КЕВР: Няма да нараства цената на парното и топлата вода

"В понеделник на Министерски съвет 201 млн. лева връщаме на потребителите, топлофикациите, хората и бизнеса ", разгласи пред "Панорама " Борисов.

На въпрос за активността на настоящия състав на КЕВР, Петкова сподели, че екипът е поел работата в тежък интервал, когато енергетиката е била в колапс.

"Работили сме доста добре, решенията са били уравновесени, които дадоха опция да се преодолее финансовият недостиг. В НЕК няма недостиг "

Идеята на Националната петролна кампния Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по намира за добра.

"Това във всички случаи ще бъде в полза на потребителите. Държавата ще бъде един правилен участник на пазара и цените ще бъдат правилни ", сподели тя, само че подсети, че страната не може въпреки всичко да обещае занапред по-ниски цени.

Около 100 бензиностанции ще бъдат направени по този план, удостовери енергийният министър. Тя подсети, че единствената цел е да има конкуренция на пазара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР